Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Free-time: світ твоїх емоцій

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

10 квітня для юних учасників програми арттерапії, активного та цікавого дозвілля “Free-time” відбувся психологічний тренінг з емоційної стабілізації, організований бібліотекарями МОБЮ спільно з психологами тренінго-консультаційного центру “КаЖи”.

Діти вчилися розрізняти почуття, відчуття та емоції разом із психологинею, арттерапевткою Альоною Каптан. Переглядаючи та коментуючи епізоди з мультфільмів, малюючи емодзі, хлопчики і дівчатка навчалися розуміти, проявляти і проживати свої емоції. Присутні дізналися, як знімати психом'язове напруження, а також вчилися працювати в команді.

Бібліотекарка Анна розповіла про цікаві книжкові новинки, присвячені емоціям. Це зокрема книжка про хитруль, вередуль, забувалочок, грубіянчиків і лінюх «Неслухи і вередулі» Лариси Ніцой, пізнавальний текст Дженніфер Мур-Маллінос «Безліч емоцій. Що означає кожна?» та чудова історія Галини Ткачук «Моя найтихіша книжка».

Діти отримали в подарунок книжки від голови БФ «Індиго» Ольги Криницької, пригостились смаколиками і домовились зустрітися за тиждень в улюбленій бібліотеці.

Запрошуємо всіх, дорослих і юних, на Велику Морську, 92. У нас завжди цікаво і весело.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.